Малък контингент от възпитаници на университета Дюк се противопоставиха на

...
Малък контингент от възпитаници на университета Дюк се противопоставиха на
Коментари Харесай

Пропалестинските протести намаляват до малък брой и фини предизвикателни действия по време на завършването на американски колежи

Малък контингент от ученици на университета Дюк се опълчиха на про-израелския комедиант Джери Сейнфелд, говорейки първоначално им в Северна Каролина в неделя, с към 30 от 7000 студенти напущат местата си и скандират „ свободна Палестина “ измежду комбинация от освирквания и възгласи.

Някои развяваха алено, зелено, черно и бяло палестинско знаме. Зайнфелд, чието десетилетно едноименно шоу се трансформира в едно от най-популярните в историята на американската телевизия и който продължава да притегля легиони почитатели към своите промоции на Netflix и телевизионни изяви като „ Комиците в колите си пият кафе “, беше там, с цел да получи почетна докторска степен от университета.

„ След като прекараха четири години в това, което се счита за едно от най-хубавите институции за висше обучение в света, те явно считат, че може би малко леко развлечение ще ви докара до окончателното осъзнаване, ' Знаете ли, мисля, че в действителност ми писна от това място', сподели Seinfeld.

Стандартният а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР