Макар отборът на Пари Сен Жермен все още да не

...
Макар отборът на Пари Сен Жермен все още да не
Коментари Харесай

ПСЖ подобри рекорд в Лига 1, Мбапе счупи лично постижение

Макар тимът на Пари Сен Жермен към момента да не си е подсигурил купата в Лига 1, френският хегемон продължава да написа история в родния шампионат. С вчерашния триумф против отбора на Лориен с 4:1 парижани записаха удължиха непобедимата си серия като посетител на 22 следващи мача, което до този миг нито един тим от локалното състезание не е правил.

За последно Пари Сен Жермен загуби на непознат терен на 11 февруари 2023 година в мача от 23-ия кръг на Лига 1 през предишния сезон, когато отстъпиха на Монако с 1:3. Предишното достижение принадлежеше на Лион, който не нямаше загуба при визитите си в от март 2005 година до април 2006 година

Също по този начин огромната звезда на тима Килиан Мбапе се разписа и направи асистенция във въпросния мач против Лориен, с което усили головата си сметка през сезона на 43 попадения и усъвършенства персоналния си връх във връзка с резултатността в границите на един сезон.

В момента парижани имат преднина от 11 точки по отношение на втория Монако и в случай че завоюват идния си дуел с отбора на Льо Авър на 27-и април (събота) ще си подсигуряват и купата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР