Макар едва 28-годишна, актрисата Мария Сотирова вече има завидна филмография

...
Макар едва 28-годишна, актрисата Мария Сотирова вече има завидна филмография
Коментари Харесай

Звездата от „Алея на славата“, „Звездите в нас“, „Братя“ и „Откраднат живот“ Мария Сотирова: Нямам мъж в живота си, но и това ще стане

Макар едвам 28-годишна, актрисата Мария Сотирова към този момент има забележителна филмография зад тила си. Към дългия лист с функции на дребния екран неотдавна се добави и още една – на чаровната Калина в хитовия сериал на Нова тв „ Алея на славата “.

 

Определя присъединяване си в сериала като скъп подарък за нея, защото получила опцията да работи с сътрудници, които безпределно харесва и на които се е възхищавала в ранна детска възраст. Героинята й Калина доста й подхожда и въпреки да наподобява от време на време като безчувствена, в действителност тя е много сензитивен и раним човек. Казано с други думи – напълно й подхожда да влиза в нейните обувки, признава актрисата.

 

Това, което я разграничава от героинята й е, че не е толкова добра в кухнята като нея, а и не разполага с доста време за готвене, защото всекидневието й е много натоварено, а и непрекъснато пътува сред София и Пловдив. В този ред на мисли постоянно й се постанова да хапва на крайник. Ако въпреки всичко си подготви някаква храна, то тя ще е бъркани яйца.

 

Като най-труден професионален миг дефинира времето на пандемията, когато нямала доста работа. Тогава записала магистратура в СУ, компетентност „ Литература, кино и образна просвета “ и това й помогнало в създалата се обстановка, защото се заровила в лекции и материали. Посочва, че всеки минава през сложни моменти както в персонален, по този начин и в професионален проект, и тя също не прави изключение.

 

Има няколко гафа на сцената като да вземем за пример да не помни дума от репликите си, само че като цяло върви готова и в кондиция на представления и подготовки. Чисто физически и прочувствено е подготвена да влезе в кожата на персонажа.

 

Не се тормози от голотата и интимността, тъй като е наясно, че актьорската специалност е обвързвана с разголването както в нравствен, по този начин и в чисто физически проект. Няма проблем с това, само че единствено, в случай че еротиката е съответна и има смисъл от нея.

 

 

И тя като огромна част от сътрудниците си е на мнение, че актьорските заплати би трябвало да бъдат нараснали, с цел да може да се живее с тях обикновено. Ако се отделят повече средства за просвета, в България може да ври и кипи от изкуство, счита тя.

 

Няма човек до себе си, само че бърза да посочи, че не голямата й претовареност е повода за това. Просто не й се е случвало да попадне на верния човек, а не е почитател на бързите и краткотрайни връзки. Прави й усещане, че в последно време хората все по-често се впускат в токсични връзки, в които не са конкретизирани границите и не е ясно кой защо се бори.

Вярва, че всяко нещо е с времето си и това, което й е предопределено ще я откри в най-подходящия миг.

 

Категорична е, че мъжът до нея би трябвало да е постоянен, на който може да разчита, думата му да тежи и да му има цялостно доверие. От особена значимост й е житейският сътрудник да е с възприятие за комизъм, да умее да обича, да е емпат, резистентен и човек, с който да гради ярко бъдеще и пред който да споделя най-интимните си моменти и да се разкрива такава, каквато е.

Признава, че се е влюбвала от пръв взор, само че не желае да разкрие повече детайлности.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Алея на славата “ „ Звездите в нас “ „ Братя “ „ Откраднат живот “ Мария Сотирова актриса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР