Мъжете успели да отмъкнат голяма сума пари, компютър и мобилен

...
Мъжете успели да отмъкнат голяма сума пари, компютър и мобилен
Коментари Харесай

Маскирани нападнаха игрална зала в Генерал Тошево, задържаха ги след часове

Мъжете съумели да завлечен огромна сума пари, компютър и мобилен телефон
Полицията задържа двама мъже за осъществен обир в игрална зала в Генерал Тошево. За това оповестиха на формалния си уебсайт от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич.

Съобщението за осъщественото действие е получено към 04:00 часа сутринта на 29 януари. На място в залата е открито, че час по-рано двама маскирани мъже нахлуват в обекта и посредством потреблението на груба мощ и взломяване на врата лишават огромна сума пари, компютърна настройка и мобилен телефон, се показва още в известието на полицията.

От извършените незабавни оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени дейности са открити причинителите на действието. Те са двама мъже на 19 и 37 години. Задържани са с полицейска мярка за период от 24 часа.

Част от инкриминираните движимости са открити и конфискувани по надлежния ред. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. С прокурорско разпореждане мярката на мъжете е удължена за период от 72 часа. Работата по определяне и документиране на незаконната им активност продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР