Мъжът, който нападна и удря служител на Паркинги и гаражи

...
Мъжът, който нападна и удря служител на Паркинги и гаражи
Коментари Харесай

След буйстване в полицията в Благоевград: Настаниха в психиатрия мъжа, нападнал служител на Паркинги и гаражи, криминалнопроявен и осъждан е

Мъжът, който атакува и удря чиновник на " Паркинги и гаражи " в Благоевград вчерае настанен в психиатрия, поради несъответстващо държание в полицията и забележима потребност от консултация с доктор -специалист. Оказа се, че нападателят е остарял познайник на ченгетата, криминалнопроявен и осъждан. При разпитите станало ясно, че слжителят на " Паркинги и гаражи " Любомир Митов не е дал никакъв мотив за нападението.Минавайки около него, за следващ път през вчерашния ден, нападателят Лазар В.започнал да го плюе, псува, предизвиквайки го.

Митовобаче, разговарял с прочут и не му обърнал внимание. Неочаквано за него нападателният мъж се спуснал и го блъснал с пестник по лицето. Последвала реакция и нападателят е съборен на земята и арестуван до идването на екип от служители на реда, пред коитотой траял да се държи нападателно, за случая Struma.com осведоми през вчерашния ден.Лазар В. буйствал и псувал и в полицията, което наложило той да бъде съветван с доктор експерт и е настанен в болнично поделение.

П. Тодоров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР