Мъж сподели ужасяващо предупреждение в социалните медии, след като по

...
Мъж сподели ужасяващо предупреждение в социалните медии, след като по
Коментари Харесай

Мъж грабна „черна маса“ вътре в дървото, което ужасяващо се оказа огромно семейство паяци

Мъж показа ужасяващо предизвестие в обществените медии, откакто по простъпка се опита да грабне странна черна маса вътре в дърво.

Хектор Апарисио бил на разходка в гората в Мексико, когато се натъкнал на извънредно изглеждащо дърво. Имаше странна бучка на ствола на дървото, която имаше чудноват черен цвят.

Той се приближи, с цел да изследва, и в последна сметка реши да я допре малко, с цел да види какво в действителност се случва там. Но това се оказа извънредно решение, защото в действителност беше гигантско гнездо на паяк.

Той снима момента, в който цялостен набор от дребни паяци жътвари се катерят по ръцете и ръцете му, в фрагменти, които биха предиздвикали кожата на множеството хора да настръхне. За благополучие, макар че наподобяват ужасяващи, паяците в действителност въобще не са нездравословни.

След като разгласиха клипа в TikTok (@hectoraparicio16), хиляди хора се втурнаха към мненията, с цел да споделят мнението си. Един човек сподели: „ О, не “. Някой различен разяснява: „ AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH КАКВО П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР