Мъж, който застреля съседа си, защото шумът от ремонта на

...
Мъж, който застреля съседа си, защото шумът от ремонта на
Коментари Харесай

Кошмарен съсед застреля пастор - защото не му хареса звука от водопроводния му ремонт

Мъж, който простреля съседа си, тъй като шумът от ремонта на водопроводната му апаратура му пречел, е наказан на 14 години затвор.

Бившият служител на реда и свещеник Габриел Рибейро Фильо поправяше тръбите в парцела си, когато неговият комшия, Хорхе Мигел, отиде и помоли водопроводчиците да спрат работата поради шума, който издават. С кутия бира в едната ръка и револвер в другата съдът чу по какъв начин 62-годишният Мигел стреля във въздуха.

Габриел, 57-годишен, по-късно наподобява се опита да го вразуми, само че Последва скандал сред двамата мъже, който приключи с това, че Хорхе простреля пастора в Нова Игуасу, Бразилия. Габриел, който беше свещеник, също беше полицейски подлейтенант. Той бил откаран в болница, само че умрял от раните си на идващия ден. Полицейското следствие откри, че двамата мъже са имали история на кавги.

Адвокатът на Мигел твърди в съда, че клиентът му е работил при самозащита, когато е прострелял жертвата, само че това беше отхвърлено от журито. Прокурорът Бруно Безера се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР