Мъж беше арестуван в Тампа, Флорида, при масова стрелба, избухнала

...
Мъж беше арестуван в Тампа, Флорида, при масова стрелба, избухнала
Коментари Харесай

Заподозрян е арестуван за стрелба в Тампа, която уби 2-ма, рани 18

Мъж беше задържан в Тампа, Флорида, при всеобща пукотевица, избухнала по време на празника на Хелоуин рано в неделя. Двама души бяха убити и 18 ранени, сподели полицията.

Най-малко двама стрелци са разкрили огън малко преди 3 часа сутринта в региона на Ybor City, сподели началникът на полицията в Тампа Лий Беркоу по време на конференция на мястото на случая. По-късно в неделя той сподели, че детективите са арестували 22-годишния Тирел Стивън Филипс във връзка със стрелбата. Той беше упрекнат в ликвидиране втора степен с огнестрелно оръжие.

„ Сърцето ми е със фамилиите “, сподели Беркоу на брифинг, оповестен онлайн. Той назова насилието с огнестрелно оръжие „ извънредно трагично “ и сподели, че полицията няма да го толерира.

По-рано управляващите споделиха, че един обвинен е арестуван и най-малко още един се търси, само че Беркоу не сподели незабавно в неделя следобяд дали полицията търси някой различен след ареста на Филипс.

„ Извършваме арести бързо “, сподели Беркоу на брифинга. „ Имаме възприятие за необходимост и в случай че ще бъдете там с револвер, ще си платите за него. “

Не беше известно дали Филипс има юрист и той остана в пандиза в очакване на първичното явяване пред съда в понеделник, съгласно публични лица и локални отчети.

Кметът на Тампа Джейн Кастор, някогашен шеф на градската полиция, се оплака, че Тампа е във фокуса на националното внимание за „ още една пукотевица в нашата страна. "

" Трябва да кажем, като страна, че това е задоволително ", сподели тя.

Сбиването е станало рано сутринта в регион с няколко бара и клуба това в миналото е било центърът на производството на пури в Тампа. През последните години регионът е прочут с оживения си нощен живот и представителят на полицията в Тампа Джони Луис сподели, че " стотици " хора са били по улиците по време на стрелбите в неделя, защото доста нощни заведения преди малко са затворили.

„ За мен това е полуда. Дори не се усещам като тук сега “, сподели Уилсън. „ Надявам се, че следователите си свършат работата. “

Видео, оповестено онлайн, демонстрира хора, доста от които в костюми за Хелоуин, пият и приказват на улицата, когато отекват дузина изстрели, последвани секунди по-късно от още към осем. Последва навалица, като някои хора се прекатуриха върху железни маси и се скриха зад тях. Видеозапис от следствията демонстрира по какъв начин полицейски чиновници лекуват няколко души, лежащи ранени на земята.

„ Беше безпокойствие или борба сред две групи. И в тази борба сред две групи участвахме стотици почтени хора, които бяха на пътя ", сподели Беркоу.

Той не даде детайлности за пострадванията, претърпени от жертвите, откарани в лечебни заведения в региона. По-късно управляващите споделиха, че множеството от ранените са били лекувани и освободени.

Полицията към момента проверява повода за борбата сред двете групи, сподели той.

Кастор упрекна за стрелбата в неделя лесния достъп към оръжията.

" Отново безсмислена загуба на живот от тези, които избират да разрешат спор с огнестрелни оръжия. Загубени животи и други вечно изменени. С каква цел? " — попита Кастор. „ Полицейското ръководство в Тампа имаше 50 чиновници, ситуирани в региона по това време, тъй че това не е проблем за правоприлагането.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР