Магистрати от Районна прокуратура-Бургас и Националната следствена служба участват в

...
Магистрати от Районна прокуратура-Бургас и Националната следствена служба участват в
Коментари Харесай

Магистрати от РП-Бургас и НСС участват в обмен на Европейската мрежа за съдебно обучение във Флоренция

Магистрати от Районна прокуратура-Бургас и Националната следствена работа вземат участие в продан на магистрати във Флоренция, Италия, който се организира в интервала 03.10-07.10.2022 година и е проведен от Европейската мрежа за правосъдно образование.

Прокурор Антоанета Маркова от Районна прокуратура-Бургас и следовател Ралица Дашева от Следствения отдел към Софийска градска прокуратура, командирована в Националната следствена работа, са част от групата магистрати от България, Гърция, Испания, Полша, Литва и Латвия.

Домакин на събитието е арбитър Силвия Чиприяни, която е срещнала гостите  с устройството на съдебната система в Италия. Участниците са показали своите национални правосъдни системи и са разискали проблемите при следствие на проведените незаконни групи. 

Магистратите са посетили първоинстанционната прокуратура на Флоренция и са дискутирали методите и доказателствените средства при следствие на проведени незаконни групи и тежки стопански закононарушения.

В рамките на обмена е планувано присъединяване в конференция на тематика „ Борба с организирана и икономическа престъпност, злоупотреби със средства от Европейски фондове “. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР