Маги Халваджиян и издателство Софтпрес“ започнаха книжно турне, посветено на

...
Маги Халваджиян и издателство Софтпрес“ започнаха книжно турне, посветено на
Коментари Харесай

Маги Халваджиян в Русе: Нещо лично. Без реклами!

Маги Халваджиян и издателство „ Софтпрес “ започнаха книжно турне, отдадено на автобиографията на продуцента „ Без реклами “, която се появи в края на предходната година. И до през днешния ден тя продължава да оглавява класациите за най-продавана книга в категория „ Биографии и записки “.

Първата спирка от турнето бе в Плевен, като вечерта мина повече от сполучливо със специфични посетители като Веско Ешкенази, акад. доктор Григор Горчев и доктор Роберт Халваджиян, който долетя особено от чужбина, с цел да е до своя братовчед. След това Маги Халваджиян бе в Ямбол, където специфичен посетител на събитието бе Енчо Керязов. Книжното странствуване на продуцент №1 на България продължава в град Русе. Събитието ще се организира на 26 април от 18:00 в Регионална библиотека „ Любен Каравелов “.

В диалог с водещия на събитието и съавтор на „ Без реклами “ – Влади Априлов, Магърдич Халваджиян ще опише повече за своя опит в шоубизнеса и за предизвикването да стъпи на книжната сцена. Присъстващите ще чуят още и за професионалния път на един от най-известните режисьори и продуценти у нас, който ще показа скъпи препоръки и вдъхновяващи практики от богатия си опит, както и любопитни детайлности от кухнята на най-гледаните телевизионни излъчвания.

„ Моята мощ е в това, че съвсем незабавно различавам гения, мога да стимулирам хората към мен и да им оказа помощ да станат спечелили “, споделя Халваджиян и добавя: „ Защото в случай че те печелят, спечелвам и аз! “.

В автобиографията си „ Без реклами “ Магърдич Халваджиян повдига завесата и разкрива всичко от своето минало - без театрален грим, искрено, персонално, като в другарски диалог телевизионният визионер сграбчва вниманието на книжните фенове и страница по страница споделя за превратностите, тестванията и триумфите в преломния си живот.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР