Мадона не е от хората, които се притесняват от огромни

...
Мадона не е от хората, които се притесняват от огромни
Коментари Харесай

Попадение или моден гаф: Вижте новата прическа на Мадона

Мадона не е от хората, които се тормозят от големи промени в стила си, а в последния си тип певицата е с фрапантна нова прическа.

64-годишната певица се включи в обществените мрежи, с цел да зашемети почитателите си с новата си визия, като направи крачка настрана от нормалния си жанр на кичури.
                             

Да напомним, че през септември предходната година тя изненада почитателите си в TikTok, когато за първи път сподели алената си коса, като се отдръпна от русия колорит, с който почитателите ѝ бяха привикнали да я виждат.

Тя отдели време, с цел да отвърне на рецензиите към новия си външен тип след тазгодишните награди " Грами " през февруари. 

Тогава певицата написа в Instagram: " Вместо да се съсредоточат върху това, което споделих в речта си, а точно да благодарят за безстрашието на актьори като Сам Смит и Ким Петрас, доста хора избраха да приказват единствено за моите фотоси в непосредствен проект, направени с фотоапарат с дълъг обектив от фотограф на пресата, които биха изкривили лицето на всеки!! "

В изказването си тя означи, че постоянно ще бъде себе си, без значение от това какво мислят другите.

А рецензиите още веднъж пристигнаха по-рано този месец, когато тя и Сам Смит пуснаха новината, че ще издадат взаимна ария този месец.
                             

Парчето се назовава Vulgar и беше пуснато на 9 юни, като в началото двамата реализатори го показаха на милионите си почитатели в Instagram.

Споделяйки фотография на двойката, облечена в корсети с букви " S&M " от горната страна, Мадона написа: " VULGAR.......... нова ария в петък, 9 юни @samsmith ".

В личния си Instagram Сам просто показа видео с думите " VULGAR " в розово, последвани от датата на излизане на песента.

Съобщението раздели почитателите, като някои жигосаха тоалетите на Сам и религиозните конотации в осъществяванията им като " вулгарни ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР