МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Кандидатът на републиканците в наблюдаваната отблизо

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Кандидатът на републиканците в наблюдаваната отблизо
Коментари Харесай

Кандидатът на републиканците в Сената на Уисконсин казва, че не се противопоставя на гласуването на възрастните хора

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Кандидатът на републиканците в следената от близко конкуренция за Сената на Съединени американски щати в Уисконсин акцентира тази седмица, че не се опълчва на гласуването на възрастни хора след в началото казвайки, че „ съвсем никой в ​​старчески дом “ не е в миг от живота, в който може да гласоподава.

Ерик Ховде се изправя против сенатора демократ Тами Болдуин в конкуренцията, която е от значително значение за успеха на демократите с цел да запазят болшинството си в Сената. Проучване на Юридическия факултет на университета Marquette тази седмица сподели, че конкуренцията е изравнена измежду евентуалните гласоподаватели.

Болдуин и демократите нападнаха Ховде поради мненията, които той направи за първи път на 5 април в радио шоу на Fox News по отношение на гласуването в старешки дом. Кой може да гласоподава в старешки дом и по какъв начин гласоподава, е парещ въпрос в Уисконсин от 2020 година, когато поддръжниците на някогашния президент Доналд Тръмп твърдяха, че хората гласоподават нелегално.

Не бях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР