Мачът между отборите на Марек и Балкан (Ботевград) от турнира

...
Мачът между отборите на Марек и Балкан (Ботевград) от турнира
Коментари Харесай

ОБЗОР: Отложиха мач за Купата на АФЛ

Мачът сред тимовете на Марек и Балкан (Ботевград) от шампионата за Купата на АФЛ се отсрочва и няма да се играе по стратегия.

Срещата бе планувана за 8 март от 16 ч., само че ще се организира на по-късен стадий. Отлагането е по искане на дупничани, поради медицински аргументи и сбит цикъл от мачове.

Председателят на ЗС на БФС Петко Петков удостовери информацията и съобщи: „ Мач сред тимовете на Марек и Балкан (Ботевград) за Купата на АФЛ на стадиона в град Елин Пелин в сряда няма да има.

СТК към ЗС на БФС се събра, прегледа претекстовете от страна на управлението на ОФК Марек за отсрочване на срещата  и взе това решение. Допълнително ще бъде оповестена нова дата за осъществяване на към този момент отсрочения мач ”.

Така идната среща на Марек се трансформира в извънредно значима. В събота (11 март) от 15 ч. дупничани са домакини на Славия II в последния кръг от постоянния сезон на Югозападната Трета лига, Група 1.

Двубоят с дубъла на „ белите “ е от значително значение за точковия актив на дупничани преди основаването на първа десетица с първите 5 от Група 2.

От щаба на Марек се надяват дотогава  вирусното заболяване  да отшуми и футболистите да бъдат разполагаем на наставника си Танчо Калпаков.

На база предоставените протоколи от длъжностните лица, отговарящи за естественото осъществяване на футболните срещи от А и Б групи на ЮЗ трета лига, Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС наложи следните санкции:

За получени червени картони:

С отнемане от присъединяване в три публични срещи е осъден Кирил Вълов от ФК Костинброд

С отнемане от присъединяване в една публична среща са осъдени:
Атанас Няголов – Сливнишки герой;
Емил Трендафилов – Чавдар Етрополе;
Станислав Спасов – ЦСКА 1948 ІІІ;
Петьо Иванов – ФК Костинброд;
Майкъл Георгиев – ФК Кюстендил.

За девет следващи жълти картони с отнемане от присъединяване в две публични срещи са осъдени:

Кристиян Христов – Вихрен Сандански;
Стефан Методиев – ФК Костинброд.

За пет следващи жълти картони с отнемане от присъединяване в една публична среща са осъдени:

Марио Петков – Сливнишки герой;
Любомир Гуцев – Пирин Гоце Делчев;
Никола Лалев и Петко Петков – Оборище Панагюрище;
Ивайло Боюклиев – Надежда Доброславци.

ДК санкционира Георги Гайдаров - ст. треньор на Гранит /Влад./ със ЗИФ за 2 срещи и санкция в размер на 100 лева на съображение член 34 (1), т. 2, 5-3  от Дисциплинарния устав на БФС.

ДК санкционира ФК ЦСКА 1948 III /Сф./ с имуществена глоба в размер на 125 лева на съображение член 37 (1), т. 9, а) от Дисциплинарния устав на БФС.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР