Любов връхлита Овена, опасности дебнат Телец и Скорпион, емоционално напрежение

...
Любов връхлита Овена, опасности дебнат Телец и Скорпион, емоционално напрежение
Коментари Харесай

Любов връхлита Овена, опасности дебнат Телец и Скорпион: Хороскопът за 3 април

Любов връхлита Овена, рискове дебнат Телец и Скорпион, прочувствено напрежение за Девата, спорове с сътрудници за Водолея – това вещае хороскопът за днешния ден.

Хороскопът за 3 април:

Овен
Денят е удобен за обич, зачатие и подписване на брак. Забележимо се усъвършенстват връзките ви с околните, приятелите и сътрудниците ви. Доброто съгласие се възцарява още веднъж.

Телец
Ден, обвързван с неистини, спорове с сътрудници и намалено самочувствие. Не планирайте диалози с висшестоящите. Късметът може да ви изневери във всеки един миг. Мерете си приказките.

Близнаци
Ден, обвързван с несбъднати стремежи, напразни очаквания и измами в партньорството. Отрицателно странично въздействие може да се отрази пагубно на финансовото ви състояние или търсенето на нови сфери на активност.

Рак
Денят символизира духовните търсения и поривът към съвършенство. Интуицията ви се усилва. Придобивате известна доза пророческа заложба, предвиждате събитията вярно.

Лъв
Този ден, сочи хороскопът за Лъв, се обрисува да бъде кондензиран с забавни събития в персонален или публичен проект. Звездите ви поддържат при вашите срещи и контакти. Напрегнатата ви работа води до огромни триумфи.

Дева
Ден, носещ отрицателна наклонност, която може да докара до прочувствено напрежение. Чувствата надвиват над разсъдъка. Това може да ви скара с сътрудници и сътрудници. Избягвайте да повишавате звук, изключително на децата.

Везни
Сложен ден с проблеми в професионалната и фамилната среда. Не се опитвайте да прехвърлите своите проблеми на непозната глава. Търсете ексцентрични решения на проблемите.

Скорпион
Сложен ден, обвързван с неистина в служебните връзки, спорове в фамилията и намалено самочувствие, вещае хороскопът за тази зодия. Пазете се. Трудностите съпътстват през целия ден работата ви.

Стрелец
През този ден не трябва да приемате близо до сърцето си житейските си проблеми. Опитвайте се да запазвате успокоение и самообладание при обстановките. Пазете се, обличайте се топло.

Козирог
Благоприятен ден, носещ положителни трендове, който минава относително умерено, в случай че не деянията повече от всекидневно вашата емоционалност.

Водолей
Денят е обвързван с несбъднати очаквания, неучтивост и спорове с сътрудници. Печелите средства най-често с демонстрация на творчество. Възможни са приходи от вложени пари в неподвижен парцел или акции.

Риби
Този ден е белязан с внезапни смени на настроението, заблуди и неоправдана самонадеяност. Вие мъчно се справяте даже с най-обикновените задания.

 

Източник – Horoskopa.com

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР