Любители на мотори YAMAHA“ от цял свят ще се съберат

...
Любители на мотори YAMAHA“ от цял свят ще се съберат
Коментари Харесай

Любители на Yamaha гонят рекорд на Гинес в центъра на Банско

Любители на мотори „ YAMAHA “ от целия свят ще се съберат на площад „ Възраждане “ и улица „ Пирин “ в град Банско. Те ще аплайват за връх на Гинес за най-вече мотоциклети от тази марка, събрани на едно място.

Досегашният връх също е български, той е от 2019 година, когато си дават среща 235 притежатели с марковите си мотори. До момента присъединяване в събитието на 11 май, събота, са удостоверили притежателите на 260 мотора, чака се техният брой да доближи 300 в деня на опита за връх. В същия ден ще се организира церемониал на ретро коли в града под Тодорка.

Собственици на ретро коли от цяла България и от прилежащи страни още веднъж ще покажат своите возила в обичайното майско дефиле. Жители и посетители на Банско ще видят някои от най-красивите и исторически значими марки коли от разнообразни интервали на ХХ век.

Автомобилите ще показват на хубост и грациозност. Всички коли са поддържани в чудесно положение. Тях ще показват опитните им водачи, които се грижат за техническата им редовност, интериор и безукорен външен тип.

Повечето от возилата бяха на по 50-60 години, има и по-стари, само че възрастта изобщо не им проличава с помощта на техните притежатели.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР