Любимото на много зрители предаване Кой да знае? се завръща

...
Любимото на много зрители предаване Кой да знае? се завръща
Коментари Харесай

Сашо Кадиев отвърна на хейта: Демокрация е, ако искате, не ме гледайте!

Любимото на доста фенове предаване „ Кой да знае? ” се завръща по bTV и това беше мотив водещият Александър Кадиев и капитаните Христо Пъдев и Милица Гладнишка да се появят в утринния блок на малкия екран. Те незабавно заразиха Злати Йочев и Мария Цънцарова с положително въодушевление и внесоха радостен безпорядък в студиото.



На фона на закачките и шегите, Кадиев реши непосредствено да отговори от екрана на феновете, които непрекъснато приканват за неговото премахване от ефира на bTV.

„ Демокрация е, в случай че желаете не ме гледайте! ”, съобщи артистът, който е главен воин и в „ Аз обичам България ”. Той изясни, че това, което прави, е просто работа, а не някаква негова волност. Колегите му в студиото обаче незабавно скочиха против апела му феновете да сменят канала.



Кадиев се подмаза на Мария Цънцарова с комплимента, че както постоянно е доста красива и интелигентна. Тя пък му отвърна със закачката, че завърщането му в ефира на bTV не е никакво завръщане, тъй като той по този начин и не си е тръгвал и непрекъснато е на екран.

Гладнишка, Пъдев и Кадиев издадоха и какво ще видят феновете в първия двоен епизод на втория сезон на „ Кой да знае? ”. Без изненада, в тима на Милица ще влезе майката на Сашо Катерина Евро. Срещу нея до Пъдев обаче ще застане не какъв да е, а водещият на „ Стани богат ” Ники Кънчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР