Любимката на Strictly Come Dancing Роуз Ейлинг-Елис получава нова вълнуваща

...
Любимката на Strictly Come Dancing Роуз Ейлинг-Елис получава нова вълнуваща
Коментари Харесай

Роуз Ейлинг-Елис от Strictly Come Dancing получава главна роля в трилър на BBC след напускането на EastEnders

Любимката на Strictly Come Dancing Роуз Ейлинг-Елис получава нова вълнуваща роля в идния трилър на BBC, наименуван Reunion.

29-годишната сапунена актриса ще се появи в „ прочувствения трилър за отмъщението и изкуплението “, където по-голямата част от актьорския състав и екипа са или глухи, или употребяват английски жестомимичен език (BSL). Reunion наблюдава историята на Даниел Бренън (изигран от Матю Гърни), ням мъж, който неотдавна беше освободен от пандиза и се бори да се „ интегрира изцяло в чуващия свят “.

Според резюмето Даниел е „ отбягван от най-близките си другари и необятната общественост на глухите след отвратителните му закононарушения. “ Героят работи, с цел да оправи нещата, до момента в който открива истината зад всичко, което се е случило, преди да попадне в пандиза. Той има тясна връзка единствено с щерка си Карли (в ролята Лара Пийк).

Звездата от Bad Sister Ан-Мари Дъф играе Кристин, някой, който обезверено желае да научи истината зад това, което е направил Даниел. Еди Марсан иг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР