Лятото е на прага ни, а заедно с него и

...
Лятото е на прага ни, а заедно с него и
Коментари Харесай

Коралово, лавандула, тюркоаз и розови коктейли: Топ цветовете при маникюрите за лято 2023

Лятото е на прага ни, а дружно с него и желанието ни да се усещаме по-привлекателни, красиви и неотразими пораства от ден на ден. Безспорно един от най-фините и женствени елементи от женското тяло, с които привличаме мъжкото око през този парещ сезон, са ръцете. Начинът, по който наподобяват те, е от извънредно значение за нашия повсеместен магнетичен обилк. Затова сигурно ще ни оказват помощ трендовете, които най-горещият сезон тази година ни предлага.

И това лято на респект са ярките цветове, най-голямо желание на които специалистите отдават на кораловото, лавандулата, жълтото и тюркоаза. Тези нюанси са свежи, жизнерадостни и съвършено се допълват със сезона и атмосферата на лятото. Със своите нокти в коралово, лавандула или тюркоаз ще бъдете подготвени да се насладите на лятото със жанр и убеденост. Жълтият, зеленият и розовият цвят също са прелестен избоер за ноктите през лятото. Тези цветове символизират свежестта и хубостта на природата и прибавят палавост и жизнеспособност на визията ви. Изразете себе си и се наслаждавайте на тези луксозни цветове, които са идеални за сезона.

Коралово 
                             

Кораловото е ослепителен и деятелен цвят, който припомня на цвета на кораловите рифове. Той е извънредно известен през летните месеци заради своята живост и веселба. Ноктите в коралово ще придадат прохлада и жанр на вашата визия. Можете да ги комбинирате със златисти акценти или да ги съчетаете с други ярки цветове за още по-изразителен резултат, поучават експертите.

Лавандула 
                             

Лавандулата е гальовен и сантиментален цвят, който е съвършен за лятото. Той носи асоциации с летните полета от лавандула и основава чувство за успокоение и прохлада. Ноктите в лавандула могат да бъдат деликатни и елегантни, изключително в случай че се комбинират с нюанси на бяло или пастелни цветове. Лавандулата е отличен избор за тези, които търсят мек и мекушав тип за своите нокти през лятото.

Тюркоаз 
                             

 

Тюркоазът е пресен и впечатляващ цвят, който наподобява на цвета на полускъпоценния камът тюркоаз. Този гальовен колорит е извънредно известен през летните месеци, защото е обвързван с плажа, морето и свободата. Ноктите в тюркоаз ще придадат храброст и живост на визията ви. Можете да ги комбинирате с акценти в бяло или златисто за моден и съвременен тип. Създайте морски дизайн, употребявайки шаблони на талази или рибки.

Жълто 
                             

 

Жълтият цвят е още един прелестен избор за ноктите през лятото. Независимо дали сте фен на ярки и наситени цветове или предпочитате по-нежни и пастелни нюанси, жълтият цвят на ноктите е съвършеният избор през лятото. Той излъчва наслада и положително въодушевление и ще ви подсети за слънчевите моменти, които преживявате през това сезон. Жълтият цвят е пресен, занимателен и припомня за слънчеви лъчи и горещо лято. Жълтият цвят може да бъде носен в разнообразни нюанси - от ярко и пастелно до наситено и блестящо. Ноктите в жълто основават незабравима и енергична визия. Този цвят е извънредно подобаващ за плажни и летни тематични събития. Можете да го комбинирате с други ярки цветове като розово или тюркоазено, с цел да добавите още по-красив и летен резултат.

Зелено 
                             

 

Зеленият цвят е обвързван с растежа и живота. Той може да бъде показан в доста оттенъци - от свежата трева до наситения смарагд. Ноктите в зелено основават пресен и естествен тип. Можете да изберете светли и пастелни нюанси на зелено за гальовен и натурален тип, или да заложите на наситени зелени цветове за по-изразителен и изящен резултат. Експериментирайте с разнообразни текстури и украшения, като добавите листенца или цветя. 

Розово 
                             

 

Розовият цвят е знак на женствеността и нежността. Той може да бъде носен във всевъзможни нюанси - от бледорозови коктейли до ярка фуксия. Ноктите в розово основават внимателен и сантиментален тип. Можете да изберете светли и пастелни нюанси за гальовен и сладостен тип, или да заложите на наситени розови цветове за по-изразителен и съвременен резултат. Добавете акценти като блестящи пайети или железни украшения, с цел да придадете още повече жанр на розовите нокти.

И най-важното, не забравяйте да се грижите за ноктите си през лятото! Използвайте хидратиращи кремове и масла, които ще оказват помощ на ноктите ви да останат здрави и мощни. Внимавайте с излагането на ноктите на прекалено количество нападателни химикали, които могат да ги увредят.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР