Лято, слънце и море... Животът ни поднася студена лимонада, а

...
Лято, слънце и море... Животът ни поднася студена лимонада, а
Коментари Харесай

Искате да смените визията: Ето ги топ прическите на лято 2023

Лято, слънце и море... Животът ни сервира студена лимонада, а на нас ни се желае да сме неотразими. Можем. С най-актуалните прически за сезона. Ето какви са трендовете, споделени от " Pop Sugar ".

Сякаш преди малко сте излезли от банята
Това е наклонност, която извънредно подобаваща за лятото. Косата е леко начупена, не изправена, само че не и къдрава. Изглежда по този начин, като че ли преди малко сте излезли от водата и слънцето я е целунало. Готиното на тази прическа е, че не изисква нито доста време, нито кой знае какви артикули. Просто малко пяна или лак. И да знаете - ще сте съвсем като Ким Кардашян или Сиара.


 

С диадема или лента за коса
Старо, само че златно, както се споделя. Диадемите са супер настоящи. Също и лентите, или даже шалчетата за коса. Съчетайте ги с тоалета и ще бъдете неотразими. Сред звездните им фенове са Бела Хадид, Никола Пелц Бекъм и Оливия Кулпо.



Небрежно каре
Лесно се прави, елементарно се поддържа. Истински подарък за летните дни. Няма потребност да я оформяте с часове, а един гребен ще ви помогне да я пооправите, в случай че вятърът ви разроши косата. Добавете леки къдрици и ще бъдете в действителност супер готини. Естествени, секси и чаровни.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР