Луната е в знак Стрелец до 11:10ч на 29 януариВ

...
Луната е в знак Стрелец до 11:10ч на 29 януариВ
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Без романтични срещи този петък! Пазете се от кражби

Луната е в символ Стрелец до 11:10ч на 29 януари

В дните на Стрелеца настройката е идеалистична. Социалния и публичния живот се засилват. Засилва се склонността да се търси правдивост и страната на правото. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно. Енергията на лунния ден не поддържа силата на Стрелеца, по тази причина бъдете внимателни, поучава астроложката Ивелина Пенчева.

В такива дни особена сила имат настойките направени от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, култивиран чай (салвия) и бял равнец.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:08ч на 28 януари до 05:24ч на 29 януари

Символ на деня е жабата, блатото. 26 лунен ден е ден на спорове и загуба на сила. През този интервал е целесъобразно да ограничите общуването или най-малко да не влизате в неприятни диалози. В противоположен случай това може да докара до струпване на отрицателна сила и свада. Отнасяйте се доколкото е допустимо към всичко ставащо с известна подигравка и не губете възприятието си за комизъм. През този интервал хората са склонни към експанзия, свирепост и непредсказуемост. Затова не би трябвало да поддържате връзка даже с най-близките, да не приказваме за непознати.

За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса са обречени на крах, даже в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. Не си коства да се подхваща и стартира нищо, защото по-скоро ще донесе единствено загуби и щета. Не се предлага другарство с началници. По-добре е да се занимавате с рутинни действия, в които позволена неточност няма да докара до огромни отрицателни последствия. През този интервал способността за рационално мислене и вярна оценка на обстановката понижава. Не се предлага на този ден да вършиме нещо значимо. По-добре е да отделите време за духовно развиване.

За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до пораждане на разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни.

Препоръчва се да се въздържате от дейни дейности, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Става за лека домакинска работа. Можете да пресаждате цветя, да готвите храна, да вършиме леко разчистване, да ремонтирате облекла или друго. Важното е да не се претоварвате. Ако домашната работа не напредва, не се насилвайте да работите срещу волята си.

Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да купуват ненужни неща. Не се предлага да инвестирате, да вършиме огромни покупки - има риск от загуба на пари. Опитайте се да не взимате импулсивни финансови решения в този ден. Дайте си време да помислите до на следващия ден. Пазете се от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално внимателни и деликатни.

В 26-ия лунен ден е по-добре да не се срещате с никого. В последна сметка силата на този ден подтиква към отрицателни диалози, разногласия и спорове. Ситуацията при другарство с обичан човек също може да излезе отвън надзор. Затова не е целесъобразно да вършиме сантиментални срещи през днешния ден. Интимната непосредственост също е нежелателна - тя няма да донесе задоволство на сътрудниците.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Слънчев календар – 14 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Време, в което е не трябва да се осквернява и нарушава всяка хармонична обстановка. Ден, обвързван с отмора, с баланс, с умиротворението на враждуващите страни. Денят е най-хубавият, с цел да се отпуснете, когато не е належащо да вземате никакви дейни решения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР