Луната е в знак Овен до 22:30ч на 24 ноември Този

...
Луната е в знак Овен до 22:30ч на 24 ноември
Този
Коментари Харесай

Енергията е в разгара си, ободряваща и освежаваща, подкрепяща всички планове

Луната е в символ Овен до 22:30ч на 24 ноември

Този интервал се дефинира като време на целенасоченост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на активност, възторг, дейностите се основават повече на порива, в сравнение с разсъдъка. Необходимо е да се ускори самоконтрола, възприятието за комизъм и самоиронията. Получената сила мощно изостря страстите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. В дните, когато Луната е в символ Овен, раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват.

С родителите си, в случай че поддържате връзка спазвайте психическа отдалеченост. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват доста и връзките им стават сходни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се заобикаля всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:49ч

Енергията е в разгара си, ободряваща и освежаваща, става все по-динамична и многостранна, като шадраван, бляскав на слънце. Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ за осъществяване на проектите. Време на самоанализ, самоусъвършенстване, обичаи, мемоари. При такива размисли може да се откри нова информация, нов източник на сила. Възможност да научите нещо скъпо и значимо от предишното в този ден. Източникът на мощ е мъдростта на предците, която не би трябвало да се не помни.

Това е фамилен ден, добре е да прекарате времето със фамилията и околните си. На този ден ще бъде доста уместно да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предшественици. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 14:49ч на 23 ноември

Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с доста сила. В него се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност и затънал метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Да не се подхващат рисковани дейности. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи.

Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Това визира най-вече дамите. Всяко здравно вмешателство поради неприятни последствия би трябвало да бъде изключително деликатно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се предлагат очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може освен физическо, само че и духовно посредством четете молебствия, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Секс единствено по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера. В противоположен случай рискувате да влошите здравословното си положение и да не получите никакво задоволство.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР