ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Клемсън достигна своята втора по рода

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Клемсън достигна своята втора по рода
Коментари Харесай

Клемсън не може да получи решаващи спирки срещу Алабама, тъй като кандидатурата на Тайгърс за първия финал на четворката не успя

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Клемсън доближи своята втора по рода си Елитна осмица със постоянна отбрана, която лиши периметъра на съперниците мач.

В събота вечерта Тигрите не можаха да получат спиранията, от които се нуждаеха.

Алабама беше 16 от 23 от терена в последните 20 минути — в това число 10 от 15 на Тройки — защото кандидатурата на Тигрите за първия им край на четворката не съумя, 89-82 във финала на Западния район.

„ Искам да кажа, те удрят огромни удари, дребосъче. Те в действителност ни разпръснаха “, сподели нападателят PJ Hall, който вкара 14 точки, преди да направи фаул при оставащи 3:25 минути. „ Не успяхме да допуснем пропуските, които трябваше да създадат. “

В трите си предходни мача от шампионата на NCAA, Clemson задържа съперниците си до 65 от 185 от полето (35,1%) и 14 от 75 на Тройки (18,6%).

Алабама стреля 46,8% от игра (29 от 62). Тигрите завоюваха всичките 17 мача, когато държаха съперниците си под 40%, само че означиха 7-12, когато не го направиха.

Клемсън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР