ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Джена Найсуонгър и Джейдин Шоу вкараха

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Джена Найсуонгър и Джейдин Шоу вкараха
Коментари Харесай

САЩ се отърсиха от шокираща загуба, напреднаха към полуфиналите на Златната купа за жени с победа с 3-0 над Колумбия

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Джена Найсуонгър и Джейдин Шоу вкараха гол през първото полувреме и Съединените щати отскочиха от своето загуба от Мексико с победа с 3-0 над Колумбия в неделя вечерта, с цел да се класира за полуфиналите на Златната купа на КОНКАКАФ за дами.

Линдзи Хоран също осъществя дузпа в началните минути за американците, които се отърсиха срама от загубата им с 0:2 от Мексико предишния понеделник в последния мач от груповата игра. Съединени американски щати още веднъж бяха в преобладаваща форма против впечатляващ колумбийски тим, който доближи четвъртфиналите на миналогодишното Световно състезание.

Съединени американски щати ще се изправят против Канада на полуфиналите за Златната купа в Сан Диего в сряда. Мексико се изправя против Бразилия в другия полуфинал след четвъртфиналната си победа с 3-2 над Парагвай по-рано в неделя на BMO Stadium.

Загубата от Мексико акцентира непрекъснатия спад в резултатите за тази дългогодишна международна футболна мощ през последните няколко години, в това число бронзов орден на Олимпиад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР