ЛОРЪНС, Кан (AP) — Бил Селф беше направо любопитен да

...
ЛОРЪНС, Кан (AP) — Бил Селф беше направо любопитен да
Коментари Харесай

От болни Jayhawks до ранени Eagles, здравето може да помогне за решаването на тазгодишния турнир на NCAA

ЛОРЪНС, Кан (AP) — Бил Селф беше напряко любопитен да види по какъв начин ще наподобява Канзас в шампионата Big 12, когато пострадванията на Хънтър Дикинсън и неговият претендент за All-American Kevin McCullar Jr. ги отхвърлиха за игрите в Канзас Сити.

Оказа се игра — само число — тъй като маломерните Jayhawks, провокирани от дълбочина, бяха издухани от 20 от Синсинати, преди даже да разопаковат багажа си. И колкото и любопитен да беше Селф предходната седмица, играта акцентира какъв брой малко желае той да сложи тим на пода без Дикинсън и Маккулар за шампионата на NCAA тази седмица.

„ По дяволите, в случай че можем да станем цели, можем да играем с всеки. Доказахме това, ” сподели Селф, чийто тим е подложен под четвърто място в района на Средния запад и се сблъска с сложен начален мач против поставения под номер 13 Самфорд в четвъртък в Солт Лейк Сити.

Проблемът е Jayhawks. не са били здрави от известно време. Докато травмата в рамото, която извади Дикинсън, се случи доскоро повече от седмиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР