ЛОНДОН (AP) — Актьорката Паола Кортелези отдавна е основна фигура

...
ЛОНДОН (AP) — Актьорката Паола Кортелези отдавна е основна фигура
Коментари Харесай

Режисьорът на „Все още има утре“ Паола Кортелези говори за успеха, токсичните връзки и надеждата

ЛОНДОН (AP) — Актьорката Паола Кортелези от дълго време е съществена фигура на италианската попкултурна сцена, най-много известна с работата си като комедиант. След това тя се насочва към режисурата и първият й игрален филм, „ Все още има на следващия ден “, завладява Италия като стихия.

Черно-белият филм за една елементарна жена, хваната в клопката на отровен брак след Световната война II Италия отвори през октомври. Сдържаната драма резонира измежду дами от всички сфери на живота, като даже изпревари световния шлагер „ Барби “ в италианските боксофиси.

След вихровия си триумф вкъщи, филмът започва в интернационален проект и се прожектира в Обединеното кралство в петък. Кортелези беше в Лондон по-рано през седмицата, с цел да популяризира „ C’e’ Ancora Domani “, както е озаглавен филмът на италиански, в който тя също играе основната роля.

С ярка усмивка, контрастираща с елегантния й черен костюм, бяла риза и сходни на обръчи черни очила, 50-годишната Кортелеси се отби в Асошиейтед прес, с цел да поговори за непредвидени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР