Локомотив ще има днес много важен мач срещу новака Крумовград

...
Локомотив ще има днес много важен мач срещу новака Крумовград
Коментари Харесай

Локо с важен мач срещу Крумовград днес

Локомотив ще има през днешния ден доста значим мач против новака Крумовград в среща от 32-ия кръг в елита. Двубоят ще се играе на клубната база на Ботев в Коматево от 19:15ч
Прочетете още
Преди два месеца двата отбора още веднъж играха в Коматево, само че тогава Крумовград победи с 3:0. Първият мач на Лаута сред двата тима приключи с победа на Локо с 4:0. 

В предишния кръг в шампионата Крумовград още веднъж не загуби и направи 3:3 с Лудогорец, а Локо падна от Черно море във Варна с 0:1. 

Крумовград е във феноменална серия от 13 следващи мача без загуба и мина върха за дилетант с най-вече следващи победи в елита. Последното проваляне на тима е от 26 ноември 2023г. - загуба с 2:3 във Варна от Черно море.

Локо е четвърти с 55 точки и гони класиране на четвъртото място, което ще даде бараж за Европа, в случай че Ботев не вземе Купата. Крумовград е 6-ти с 45 точки и действително доиграва сезона. 

През седмицата притежателят на Локомотив Христо Крушарски удостовери, че Евандро и Бабакар Дион напущат клуба като свободни сътрудници. Доста е евентуално двамата да не стартират като титуляри до края на сезона. 

Трайно контузен за Локо е Калоян Костов.

Съдия на дуела ще Михаел Павлов. 

Вероятни сформира: 

Крумовград:  Янко Георгиев, Лукас Сантана, Матей Шимич, Клайдер Маседо, Божидар Кацаров, Джунейт Али, Серкан Юсеин, Диего Рапозо, Момчил Цветанов, Патрик Луан, Александър Колев

Локомотив: Кристиан Томов, Ефе Али, Мартин Паскалев, Тодор Павлов, Оливие Камдем, Мартин Райнов, Ивайло Иванов, Ангел Лясков, Кристиян Пешов, Димитър Илиев, Мичи Нтело
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР