Локомотив Пловдив се наложи над Черно море с 1:0 в

...
Локомотив Пловдив се наложи над Черно море с 1:0 в
Коментари Харесай

Локо Пловдив надви Черно море и измести Левски от 4-то място

Локомотив Пловдив се наложи над Черно море с 1:0 в мач от 28-мия кръг на Първа лига. Единственото попадение на “Лаута ” бе дело на Оливер Камдем, който се разписа в 30-та минута. С успеха “черно-белите ” изместиха Левски от 4-то място в класирането.


В 22-та минута Христо Иванов стреля около вратата на “моряците ”. Три минути по-късно Нтело комбинира с Бабакар Дион, като последният шутира, само че Иван Дюлгеров се намеси. В 30-ата минута Локомотив откри резултата. Димитър Илиев изведе на добра позиция Оливер Камдем, той напредна и стреля, Иван Дюлгеров опитва да избие топката, само че тя срещна гредата и влезе във вратата за 1:0. В ответната офанзива Черно море отговори с изстрел на Атанас Илиев, минал над вратата на Кристиан Томов. В 44-та минута акуратен удар на Ефе Али бе избит в корнер от стража на варненци. При последвалия ъглов удар Хорхе Сегура бе покрай това да означи, само че топката мина настрана от задачата.

В 60-та минута гостите от Черно море стигнаха до попадение, само че то бе анулирано поради засада на Атанас Илиев. В 65-та минута Уеслен от гостите подаде към Сула, изстрелът му бе отразен от Кристиан Томов. В 70-та минута Камдем откри Илиев в наказателното поле, капитанът на Локомотив засече с глава, само че Дюлгеров се намеси.

В идната си среща Локомотив гостува на Берое в Стара Загора. Двубоят е плануван за неделя (14.04) от 19:30 часа. За Черно море следва домакинство на Левски в събота от 20:15. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР