Лиз Тръс стана четвъртият премиер на Великобритания за последните шест

...
Лиз Тръс стана четвъртият премиер на Великобритания за последните шест
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Лиз Тръс

Лиз Тръс стана четвъртият министър председател на Англия за последните шест години. Доскорошният външен министър наследява от предшественика си Борис Джонсън енергийна рецесия, надвиснала криза, най-високата инфлация измежду страните от Г-7 и сгъстяващо се неодобрение, което основава капацитет за митинги и стачки.

Енергетиката е първото нещо, за което британците чакат незабавни дейности. Тръс дава обещание, че още тази седмица ще показа проект за справяне с високите енергийни цени, като една от ограниченията в него, които се разискват, е заледяване на енергийните сметки най-малко на най-уязвимите семейства.

Като се има поради, че ще са нужни съществени средства за справяне с енергийна рецесия, обещанията на Тръс за по-малко страна в стопанската система и орязване на налозите може и да помогнаха за избора й на водач на Консервативната партия по време на акцията, само че като министър председател евентуално ще й се наложи да преразгледа целите.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР