Лидерите на Г-7 се пошегуваха с руския президент Владимир Путин

...
Лидерите на Г-7 се пошегуваха с руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Лидерите на Г-7 се шегуват: Да направим демонстрация на конна езда с голи гърди като Путин

Лидерите на Г-7 се пошегуваха с съветския президент Владимир Путин в неделя, до момента в който обядваха, с една от известните му фотоси на езда.

„ Със сака? Без сака? Ще си съблечем ли облеклата?” — попита английският министър председател Борис Джонсън, когато седна на масата с сътрудниците си, водачи на най-големите стопански системи в света. „ Да изчакаме фотографията “, сподели канадският министър председател Джъстин Трюдо.

Журналисти се опитваха да създадат публична фотография на обяда с водачите на Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Обединеното кралство, Съединените щати и Европейския съюз.

„ Трябва да покажем, че сме по-корави от Путин “, сподели Джонсън. След това Трюдо добави: „ Ще създадем проява на конна езда с голи гърди. “

Той имаше поради фотография от 2009 година на Путин без риза, който язди кон в планините на Сибирския район Тива по време на почивка. След това Джонсън може да бъде чут да споделя: „ Трябва да им покажем гърдите си. “ „ Ездата е най-хубавата “, сподели ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР