Левски вече може да си позволява да отказва милионни оферти

...
Левски вече може да си позволява да отказва милионни оферти
Коментари Харесай

Мъри: Има оферти за милиони, но на този етап не се налага Левски да продава

" Левски " към този момент може да си разрешава да отхвърля милионни предложения в евро. Това е добър отзив, че в клуба към този момент се работи както би трябвало.

Има милионни оферти. Към всички млади играчи има ежедневен интерес. На този стадий няма оферта, която да е призната, очевидно не се постанова да продаваме.

Това заявява наставникът на " Левски " Станимир Стоилов след успеха с 2:0 над " Арда " в София.

" Доволен съм по какъв начин тимът влезе в мача. Контролирахме играта през първото полувреме, само че може би трябваше да отбележим още един гол, с цел да бъдем по-спокойни.

Още се затрудняваме с последния удар и последното подаване, само че имаше предпочитание и експанзия. През второто полувреме изпуснахме контрола, само че това не докара до обстановки пред нашата врата ", разяснява Мъри самия дуел.

Спецалистът счита, че в първия си мач като титуляр за " Левски " Ивелин Попов е изглеждал добре. Георги Миланов е останал запаса поради прекаран неотдавна Коронавирус. Той въпреки всичко влезе в игра, сменяйки Ивелин в 63-ата мин.

" През първото полувреме бяхме много плахи, а напътствията не се извършиха по най-хубавия метод. Голът ни разконцентрира в допълнение и не успяхме да се съберем, с цел да създадем някакъв късмет да го върнем.

След почивката започнахме по радикално друг метод, само че не създадохме задоволително положения.

Липсва ни към момента опит. Това са млади момчета с много качества. Аз им споделих и преди мача, че би трябвало да играят футбол и да не се тормозят от възможни неточности ", съобщи треньорът на " Арда " Александър Тунчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР