Левски се готви да продаде Рикардиньо. Сумата, която сините искат

...
Левски се готви да продаде Рикардиньо. Сумата, която сините искат
Коментари Харесай

Левски се готви да продаде още един бразилец, искат милиони

Левски се готви да продаде Рикардиньо. Сумата, която " сините " желаят за него е 850 000 евро. Чешкият Виктория Пилзен демонстрира сериозен интерес към 22-годишния бразилец, като те към този момент са изпратили оферта от 600 000 евро, само че от " Герена " са отказали, като са сметнали парите за малко. Първоначално столичани са поискали 1 милиона евро, като са подготвени да смъкват цената със 150 000, пишат " Тема спорт ".

Двете страни се надяват да стигнат до консенсус в най-скоро време, откакто сините имат потребност от свежи средства, а Виктория от нападател. От началото на сезона Рикардиньо изигра 25 мача във всички шампионати, в които вкара 7 гола.

Трансферният пазар затваря на 22 февруари и в случай че от Виктория в действителност желаят Рикардиньо ще би трябвало да побързат. Тимът към този момент възобнови дуелите в шампионата си и през уикенда приключи при тъждество 1:1 в семейството си на Млада Болеслав, а във краткотрайното класиране те са трети.

Нападателят неотдавна приказва по тематиката с възможен негов трансфер.

" Старая се да не се интересувам, тъй като имам сътрудник, който се занимава с тези неща. Моята работа е на терена. Независимо дали има предложения към мен или не, ще работя по същия метод, както до момента - отговорно и съществено. Левски е тим и място, което доста одобрявам. Определено желая да остана. Ще приема да бъда продаден единствено в случай че има оферта, която е добра както за клуба, по този начин и за мен. Това е огромна отговорност, само че не го считам за тежест. Хубаво нещо е, тъй като съм номер 9 на тима. Знам, че това е исторически номер за Левски, и го одобрявам като отговорност ", съобщи Рикардиньо.

До договорка с Виктория Пилзен може да се стигне тази седмица, като, в случай че това се случи, това би трябвало да е последната продажба на сините тази зима, откакто към този момент реализираха четири изходящи покупко-продажби.

Продадени бяха Велтон, Роналдо, Жереми Петрис и Дарлан. За последния се чака формалното удостоверение за прехвърлянето в Ухан Три Таунс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР