Левски отново няма да бърза с продажбата на Хосе Кордоба,

...
Левски отново няма да бърза с продажбата на Хосе Кордоба,
Коментари Харесай

Левски изчаква с продажбата на Кордоба, за да вземе повече пари

Левски още веднъж няма да бърза с продажбата на Хосе Кордоба, а причина за това е второто присъединяване на Панама в най-стария шампионат на планетата - Копа Америка, написа " Мач Телеграф ".

Тази година той още веднъж ще се организира с присъединяване на отбори от КОНКАКАФ, а Хосе Кордоба и компания си заслужиха присъединяване там с класирането в Топ 4 на Лигата на нациите в Северна Америка. Снощи те изгубиха с 0:1 от Ямайка в борба за трето-четвърто място.

В момента Хосе е оценен на 3,5 млн. евро, само че сумата може да скочи след конфликтите му с Дарвин Нунес и Кристиян Пулишич. Панама е в Група С, чийто лидер е Съединени американски щати, а там са още Уругвай и Боливия. Двубоите ще се играят в Щатите от 23 юни до 1 юли. Разбира се, при триумф Панама ще има задължения съвсем доникъде на юни в шампионата. 

През зимата предложения за Хосе по този начин и не се появиха, само че в този момент нещата ще са радикално разнообразни, стига всичко при него да е наред. А на " Герена " се застраховаха с привличането на бранител с ляв крайник - Хоакин Фернандес.

Левски се стяга и за спомагателен бонус, каквито се поставят на клубните тимове за неналичието на главните им играчи поради присъединяване на националния им тим на огромно състезание. По време на международното в Катар бе ударен връх. Ставката бе 10 000 $ дневно! Сумите се оформят като се вземе датата, на която започва подготовката и тази на отпадането.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР