Легенди се носят за сексуалните подвизи на Фидел Кастро. Бившият

...
Легенди се носят за сексуалните подвизи на Фидел Кастро. Бившият
Коментари Харесай

Фидел Кастро се задържал 47 години на власт благодарение на 35 000 дами, които са били негови любовници

Легенди се носят за половите подвизи на Фидел Кастро. Бившият президент на Куба е имал взимане - предоставяне с по две дами дневно, пише LADbible, представен от " Телеграф ". Починалият на 90 години през 2016 година кубински президент бе един от най-дълго управлявалите водачи в света. 

Дори след гибелта му дебатите дали той е бил добър или неприятен властник не престават. Подкрепящите го настояват, че върнал Куба на народа, до момента в който съперниците му споделят, че бил деспот.

Въпреки това той е един от най-дълго управлявалите водачи в света - цели 47 години от 1959 до 2006 година. Но в случай че не били всички невероятни дами, с които е спал, то той нямало да остане толкоз време на власт, сподели някогашен представител на Кастро пред New York Post. Кастро се е задържал 47 години на власт с помощта на 35 000 дами, които са минали през леглото му.

" Той спеше най-малко с две дами дневно за повече от четири десетилетия - една за обяд и една за вечеря ", споделя източникът. 

По думите му от време на време някогашния водач поръчвал и една за закуска. 

" Не мисля, че щеше да остане на власт толкоз дълго колкото устоя, в случай че не бяха невероятните дами до които той имаше достъп като президент ", добави представителят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР