Легендарният защитник и настоящ треньор в школата на Левски Елит

...
Легендарният защитник и настоящ треньор в школата на Левски Елит
Коментари Харесай

Елит Топузаков: Отказах руски милиони, за да бъда част от Левски

Легендарният бранител и сегашен треньор в школата на Левски Елит Топузаков направи някои любопитни разкрития за кариерата си на футболист, като признава, че е получил доста сериозна оферта от съветски отбор в най-хубавите си години, само че е предпочел да остане в клуба и да реализира нещо значими.

„ Най-голямата оферта, която съм отказвал, е от съветския Луч Енергия Владивосток, на брега на Японско море. Господин Чорни даже присъстваше на договарянията. Всички се пробваха да ме убедят да приема, тъй като офертата беше доста преференциална и бомбастична за мен. Даваха ми 1 милион $ за 3 години - за това време ужасно доста пари. Левски също щеше да завоюва 500-600 хиляди $ за моите права. Аз изследвах малко нещата, само че реших, че това не е моето място. Чорни сподели на масата: " Каквото реши „ Топчо “, това е ". Така че крайната дума беше моя. Ако бях отишъл в Русия, трябваше да се откажа от моята фантазия да реализира нещо по-значимо с Левски “, споделя Топузаков пред Gong.

В следствие той не просто остава един от любимците на почитателите, само че и се трансформира в играча с най-вече мачове в евротурнирите. „ Топчо “ се издига и до капитан на „ сините “, оставяйки зад тила си над 300 мача и безчет борби, които го издигнаха до статута на същинска легенда на стадион „ Георги Аспарухов “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР