ЛАС ВЕГАС (AP) — Защитаващият шампиона на Купа Стенли Вегас

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Защитаващият шампиона на Купа Стенли Вегас
Коментари Харесай

Стоун и Пиетранджело тренират, докато защитаващият шампиона Голдън Найтс се подготвят за Далас в плейофите

ЛАС ВЕГАС (AP) — Защитаващият първенеца на Купа Стенли Вегас Голдън Найтс си връща някои основни фигури тъкмо в точния момент за плейофите на НХЛ, в това число капитан Марк Стоун и бранителят Алекс Пиетранджело.

Стоун, който раздра далака си на 20 февруари против Нешвил, се върна към тренировки с цялостен контакт в събота в подготовка за мач 1 от първия кръг на плейофите в понеделник в Далас. Той се пързаляше с безконтактна алена фланелка.

„ Ще забележим по какъв начин ще реагира във връзка с наличността си за мач 1 “, сподели генералният управител на Найтс Кели Маккримън.

Пиетранджело е имал заболяване, друго от Коронавирус в края на март, сподели Маккримън. Той се върна в мачовете на 30 март в Минесота и на 2 април против Ванкувър, след което беше диагностициран с апендицит. След като се подложи на апендектомия, Пиетранджело отсъства от тренировките, до момента в който се рехабилитира.

Също по този начин, Чандлър Стивънсън (неразкрит) и Уилям Кериър (горната част на тялото) се върнаха към тренировките. Стивънсъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР