Куриозна гледка събра погледите на туристи в района на хижа

...
Куриозна гледка събра погледите на туристи в района на хижа
Коментари Харесай

Куриозна гледка! Змия изпълзя на снега до хижа „Ком“ /снимка+видео/

Куриозна панорама събра погледите на туристи в региона на хижа „ Ком “ над Берковица, научи организация BulNews. Змия изпълзя и се „ разноски “ по снега. 
Случката е от събота следобяд, а фрагменти на влечугото разгласява фейсбук страницата Meteo Bulgaria. 
Запознати разясняват, че змията е от типа усойница. Тя е една от най-разпространените в Европа и е измежду най-студоустойчивите влечуги в света. Обикновено прекарва студените месеци в зимен сън, само че е типично в топли дни да се демонстрира на припек, даже и в снега. 
Въпреки това посетителите на хижа „ Ком “ и потребителите в обществената мрежа остават много стреснати от видяното. Постът на метеоролозите събра стотици мнения. Повечето хора споделят, че нямат никакво предпочитание да се натъкват на сходна панорама. Не липсват и звезеци, които разясняват с подигравка фрагмента. 
„ Ще кара ски “, „ Някой е изгубил жена си “, „ При бай ТодЪр змиите бяха същински, в никакъв случай не лазеха по сняг “, „ Кой си е пуснал тъщата сама и безнадзорна из снега “,  „ Ибаси змиятЪ! “, „ Земята е плоска! Минала е косо сред лято и зима. Хакнала е матрицата. “, „ И тя си е преместила часовника....доста напред! “, „ Като всяка една жена и тая е луда “ – са единствено част от мненията под обявата. 
Експерти въпреки всичко успокояват, че въпреки и отровна, змията не е нападателна и рядко атакува без причина. Освен това отровата ѝ е относително слаба и за последните 150 години са регистрирани едвам 14 смъртни случая след захапване от усойница. 

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР