Култовият бивш футболист и треньор на Левски - Емил Велев-Кокала,

...
Култовият бивш футболист и треньор на Левски - Емил Велев-Кокала,
Коментари Харесай

Кокала: На Наско ще му се наложи за трети път да си присади коса

Култовият някогашен футболист и треньор на Левски - Емил Велев-Кокала, бе посетител в спортния подкаст на " Господари на ефира ". Той разяснява най-различни тематики от българския футбол.

" Това е американският президент, такава външност има чичо Гошо. Стегна тима. Два-три пъти е в Разград, знае всъщност какво се случва там. Доста учудващо за мен е по какъв начин се оправя с тия чужденци. Нямам визия - бае ли им, фасул ли хвърля ", сподели Кокала по адрес на треньора на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Последният треньор, правил Левски първенец, не подмина и тематиката Левски и в частност Наско Сираков, който е в спор с част от почитателите, които му желаят мажоритарния пакет акции на клуба.

" Вълка желае да си е самичък. Не е обкръжен с хора, с които е играл, от едно време. Не приказвам персонално за мен. Нападат го и почитателите. Не знам някъде по света почитателите да желаят да вземат акциите и те да командват един тим. Те могат да обещаят всичко. Реално към този момент няма нищо. И аз мога да обещая, да докарам от Израел Биби Нетаняху. Сираков може би за трети път ще си присади коса ".

Велев за следващ път съобщи, че може да направи Левски още веднъж първенец, в случай че го поканят за треньор.

Кокала не счита, че Борислав Михайлов в действителност ще си тръгне от БФС.

" Най-хубаво е да стане Бербатов, тъй като един човек ще се прекръсти на Иляз Алиев. Само поради това. Аз персонално ще отида с Венци да му сменим името ", сподели шеговито Велев.

" За мен президент би трябвало да е футболен човек. Най-добре ми се вижда Христо Стоичков, само че той няма да се навие ", добави той по тематиката за ръководството на БФС.
 Кокала атакува Бербатов: Ако имах искания да съм президент на БФС, щях да съм на митинга
Кокала атакува Бербатов: Ако имах искания да съм президент на БФС, щях да съм на митинга

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР