Крумовград върви бавно към любопитно постижение. В момента тимът от

...
Крумовград върви бавно към любопитно постижение. В момента тимът от
Коментари Харесай

Крумовград върви бавно към любопитно постижение

Крумовград върви постепенно към любопитно достижение. В момента отборът от южния град е в отлична серия от 8 следващи мача без загуба.

Засега по този индикатор воденият от Станислав Генчев състав отстъпва единствено на водачите в Първа лига - ЦСКА, Левски, Черно море и Локо Пд.
 Крумовград може да изпусне съществени играчи през лятото
Крумовград може да изпусне съществени играчи през лятото

Договорите им към момента не са възобновени

Рекордът тук държи ЦСКА с 15 следващи мача без загуба в интервала август - декември предходната година. Левски е с 10 следващи мача в тази ранглиста.

Самият Станислав Генчев съобщи след равенството с Арда в предишния кръг, че се надява и след семейството с Хебър положителната серия да продължи. Неговият отбор обаче в трети следващ мач няма победа, а е с три следващи равенства.

Тази минисерия стартира с 0:0 на " Георги Аспарухов " на " Герена ", мина през домакинското 2:2 с Пирин и към този момент приключва с 1:1 в Кърджали против Арда. Добрата вест за Генчев и неговия щаб е завръщането в игра на капитана Божидар Кацаров. Той пропусна последните два мача поради наказване, само че в този момент още веднъж ще заеме мястото си в отбраната.
 Крумовград и Хебър се изправят един против различен в завладяващ дуел
Крумовград и Хебър се изправят един против различен в завладяващ дуел

Двубоят в Коматево е с начален час 14:30

Треньорският щаб на Крумовград има мотив за оптимизъм и по още едно направление. Статистиката демонстрира, че вкъщи тимът е безусловно безмилостен против гостуващите тимове. В съвсем всеки един от мачовете на стадиона в Коматево Крумовград е отбелязвал гол.

Куриозното е, че единственият дуел, в който новакът не е отбелязал попадение, е против новобранец в Първа лига - Етър. Мачът приключи 0:0, написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР