Кротката, мила и с глас на ангел Десислава изживя кошмарна

...
Кротката, мила и с глас на ангел Десислава изживя кошмарна
Коментари Харесай

"Да ти @ба..., ма! Не можеш да пееш, свиня" - крещи пиян цървул на Десислава!

Кротката, блага и с глас на ангел Десислава изживя кошмарна вечер, преди няколко дни. Случи се по време на нейно присъединяване в столично заведение, вид механа, където певицата, както нормално, пееше от сърце и се раздаваше за гостите.

Знаем, че нейните песни са такива, че да покажат гласовите й данни, както и че множеството от тях са със смислени текстове. Изведнъж обаче, на една пияна свиня й се доклати кючек и той ревна с цяло гърло към Десислава - " почвай кючека, маа... ".

Деси опита да одобри изцепката шеговито и съобщи, че единствено кючеци има в махалата, а тук се редуват с други части. " Не може единствено кючеци, а и теб като те виждам, си беличък ", усмихна му се тя.

Онзи обаче цока парцуцата и не си играе. " Ама, да ти @ба..., ма! Не можеш да пееш, свиня ", тотално се опростачи селяндурът, само че тук към този момент Деси кипна. Тя го прониза с подобен взор, че в случай че беше нож, да го е съсякла. А след това спря музиката и с мразовит звук попита: " Моля?!? "...

Тишината и фактът, че всички очи са вперени в него, накараха цървула да се попритесни и да изцвили: " Ааа, не! Не за теб го споделих. Казах го за една тук... " - и млъкна. А Десислава го стрелна още един път и му обърна тил, с цел да продължи с песните и чудния си глас.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Десислава цървул пиян кръчма кючек песни
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР