Кризата в Байерн Мюнхен се задълбочи, след като шампионите от

...
Кризата в Байерн Мюнхен се задълбочи, след като шампионите от
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен загуби от Бохум и остава на осем точки зад Байер Леверкузен

Кризата в Байерн Мюнхен се задълбочи, откакто първенците от предишния сезон изгубиха с 2:3 гостуването си на Бохум в среща от 22-ия кръг на Бундеслигата и претърпяха трето следващо проваляне във всички шампионати. " Баварците " остават втори на осем точки зад водача Байер Леверкузен в борбата за купата в Германия.

След триумфа Бохум се изкачи на 11-о място в класирането, а загубата усили напрежението върху старши треньора на Байерн Томас Тухел след второ следващо проваляне като посетител в лигата за първи път от 2015 година.

Дайот Упамекано също беше изпъден с червен картон във втори следващ мач.

Байерн, първенец на Бундеслигата за последните 11 сезона, предишния уикенд и по-късно в първия си мач от осминафиналите на Шампионската лига.

Джамал Мусиала даде задатък на Байерн в 14-ата минута.

Феновете започнаха да хвърлят тенис топки по терена в средата на първото полувреме в символ на митинг против проектите на лигата за външен вложител от Бундеслигата.

Шампионите наподобява изгубиха фокус по време на 14-минутното закъснение. Скоро по-късно Бохум, който загуби единствено един път вкъщи през целия сезон, изравни. Японецът Такума Асано приключи бърза контраофанзива с първия си гол след завръщането си от Купата на Азия.

За Байерн стана още по-лошо под проливния дъжд единствено шест минути по-късно, когато Кевин Шлотербек направи 2:1.

Още топки за тенис полетяха към терена през второто полувреме, което докара до ново закъснение, преди Упамекано да получи втори жълт картон за удар с лакът против противник в наказателното поле, позволявайки на Кевин Шьогер направи 3:1 от отсъдената дузпа.

Хари Кейн въпреки всичко се разписа за 3:2 в 87-ата минута с 25-ия си гол в Бундеслигата този сезон, само че баварците не съумяха да създадат нищо повече до края и изгубиха мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР