Криминалисти разкриха домашна наркооранжерия в град Ракитово. Спецакцията е реализирана

...
Криминалисти разкриха домашна наркооранжерия в град Ракитово. Спецакцията е реализирана
Коментари Харесай

Криминалисти разбиха наркооранжерия в Ракитово

Криминалисти разкриха домашна наркооранжерия в град Ракитово. Спецакцията е осъществена през вчерашния ден, заяви Министерство на вътрешните работи.

Арестувани са трима локални поданици.  В рамките на акцията е подхванато претършуване в къщата на единия от арестуваните - 52-годишен мъж, където криминалистите разкрили добре оборудвана домашна наркооранжерия, построена в няколко пространства. Стаите били снабдени с нужното електрозахранване и системи за надзор на осветлението, температура и мокрота. В тях се полагали грижи за общо 51 растения, засети в саксии и достигнали височина до 60 см. Иззети са общо 8.845 кг зелена листна маса.

При последвали процесуално-следствени дейности в жилищата на другите двама мъже - на 25 и 36 години, униформените разкрили близо 205 грама зелена листна маса от глави и съцветия, която реагирала позитивно на марихуана.

Тримата поданици на родопското градче са арестувани за период от 24 часа в ареста на РУ-Велинград. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.
 Разбиха съвременна наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг
Разбиха съвременна наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг

Друга оранжерия за коноп е открита в Несебър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР