Кремена Калчева, шеф на Активни политики на пазара на труда

...
Кремена Калчева, шеф на Активни политики на пазара на труда
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: „Калинка” за пенсия прецака синдикати и работодатели

Кремена Калчева, началник на „ Активни политики на пазара на труда ” в Агенцията по заетостта, тихомълком е прокарала корекция, с която обществените сътрудници – синдикати и работодатели, са отрязани от усвояването на държавни средства, разкри четец на Narod.bg от върховете на властта.

По закона обществените сътрудници би трябвало да вземат участие в раздаването на „ порциите ”, както преди години водачът на Движение за права и свободи Ахмед Доган назова финансирането в страната.

Калинката, обаче, вкарва корекция в закона, която отрязва синдикати и работодатели от държавните пари.
 Драгомир Николов
Източникът на Narod.bg акцентира, че Кремена Калчева е рисково близка до русенеца Драгомир Николов, някогашния шеф на Агенцията по заетостта – отхвърлен след редица кавги и разследван по 12 обвинявания.

Реклама
 Сотир Ушев просперира с благи публични поръчки около Весела Лечева
Николов е от приятелския кръг на някогашния началник на Национален осигурителен институт Сотир Ушев – настоящия мъж до служебния министър на спорта Весела Лечева.

Информаторът ни е безапелационен, че Драгомир Николов е прокарвал публичните поръчки, които Ушев, сдобил се при странни условия с диплом за висше обучение от Украйна, печелел.

За похлупак калинката Кремена продължава да се изживява като фактор, макар че е в пенсионна възраст.

Очаквайте скандални разкрития по тематиката единствено в Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР