Красимира Цочева от Фермата“ 5, която се залюби в риалитито

...
Красимира Цочева от Фермата“ 5, която се залюби в риалитито
Коментари Харесай

Красимира от „Фермата“ направи погача на сина си по зърна

Красимира Цочева от „ Фермата “ 5, която се залюби в риалитито с Димитър Калайджиев и напусна брачна половинка си поради него, направи погача на момченцето им. Припомняме, че синът им се роди точно на рождения ден на татко си – 22 август.

 

Красимира съумя да подлуди мощния пол с фрагментите от кръщенето на дребния Влади. По този мотив русокоската се пусна по сатенена рокля, която носеше без сутиен, а под одеждата прозираха зърната й. Преди броени дни щастливото семейство имаше и различен мотив за празник – рожденият ден на Красимира. По този мотив тя написа: „ ЧРД, Краска! Справи се и с тази година някак с финес, та дори и ти хареса. Няма лъскави фотоси с торти и балони, дарове. Просто аз и рошавото ми семейство. Обичам ви! Благодаря на Бог, че е с нас. Благодаря за смеха, за сълзите и всичкия този шанс по фотосите “, означи щастливата майка в обществената мрежа.

 

 

Припомняме, че двамата с Димитър Калайджиев се венчаха през март, като точно тя бе индивидът, който му предложи да се оженят. И двамата имат по едно дете от предходните си връзки.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Фермата “ 5 Красимира Цочева Димитър Калайджиев бебе дете погача
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР