Крадци са обрали отборната каса на елитния германски Вердер Бремен,

...
Крадци са обрали отборната каса на елитния германски Вердер Бремен,
Коментари Харесай

Обрали касата на Вердер Бремен, поверена на Илия Груев и негов съотборник

Крадци са обрали отборната каса на елитния немски Вердер Бремен, заяви първо изданието „ Deichstube “. Според информация на „ Билд “, кражбата е осъществена през октомври, само че една в този момент обществено излиза наяве за нея.

Счита се, че са отмъкнати над 20 000 евро. На мястото на обира е извикана полиция, само че следствието досега не е дало резултат. Новината за кражбата беше доказана от спортния шеф на клуба Клеменс Фриц.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Българският национал Илия Груев-младши и Кристиан Грос са последните играчи, на които отборната каса е била поверена. Те са били сюрпризирани от обира. Официалните източници оповестяват, че нито един футболист не е обвинен за кражбата.

Отборната каса във Вердер се попълня от самите играчи, а събраната сума се употребява за отпразнуване на края на сезона. През предходната година футболистите даже си проведоха пътешестване до Майорка, с цел да отбележат промоцията в Бундеслигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР