Кой помни холивудския блокбастър от 1969 г. за разумната кола

...
Кой помни холивудския блокбастър от 1969 г. за разумната кола
Коментари Харесай

„Отидох да се повозя с Хърби, реакцията, докато карахме наоколо, беше изненадваща“

Кой помни холивудския блокбастър от 1969 година за рационалната кола Хърби и нейните старания да откри любовта на своя човешки водач Джим Дъглас, изигран от Дийн Джоунс? Когато Хърби навърши 55 години, Mirror наблюдава суперфен Люк Теохари, на 65, който поддържаше обичания мотор да работи.

Докато пълзим през трафика в западен Лондон, минувачите махат и бипкат право към мен. Мъже в микробуси провесват глави през прозореца, а хората изваждат своите iPhone, с цел да записват фрагменти. Но макар че чувствам по какъв начин главата ми стартира да се надува от самочувствие, те в действителност не ме гледат – колата, в която се намирам, е същинска кино звезда.

Тази седмица The Mirror излезе за возене в същинския Herbie - един от Volkswagen Beetles, употребявани във кино лентата от 1969 година The Love Bug, за рационална спортна кола, която основава връзка с водача Джим Дъглас, изигран от Дийн Джоунс. Той е основан особено за спортните подиуми във кино лентата, тъй че има усъвършенстван мотор Porsche 356 и е зареден с подо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР