Констанс Мартен твърди, че нейният приятел Марк Гордън й е

...
Констанс Мартен твърди, че нейният приятел Марк Гордън й е
Коментари Харесай

Констанс Мартен казва, че Марк Гордън й е казал да каже, че бебето е починало от смърт в детско креватче, изслушва съдът

Констанс Мартен твърди, че нейният другар Марк Гордън й е споделил да каже, че момиченцето им е умряло от „ гибел в детско креватче “, изслуша съдът.

Двойката е упрекната в убийството на новороденото си, Виктория, откакто я избягаха, с цел да попречат да бъде отведена от обществените служби предходната година. Твърди се, че бебето е замръзнало до гибел, откакто Мартен, 36, и Гордън, 49, са прекарали два месеца в синя палатка, защото температурите са паднали внезапно в Саут Даунс покрай Брайтън.

Двойката дезертьор, която към този момент има четири от техните деца, взети под грижите, започнаха да къмпингуват, откакто колата им избухна в пламъци на автомагистрала в Манчестър. Ченгетата откриха плацентата на бебето в автомобила, което провокира всеобщо полицейско търсене. The Old Bailey чуха, че Виктория има единствено комбинезон, макар че Мартен настояваше, че има „ доста топли облекла “.

В изявление в Brighton Custody Suite на 1 март предходната година тя сподели на полицията, че е заспала с бебето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР