Консерваторите подхраниха спекулациите, че изборите ще се проведат през май,

...
Консерваторите подхраниха спекулациите, че изборите ще се проведат през май,
Коментари Харесай

Торите увеличават разходите за реклами във Facebook с 1200%, подхранвайки изборната треска през май

Консерваторите подхраниха спекулациите, че изборите ще се проведат през май, като усилиха фрапантно разноските си за реклами във Фейсбук.

Гласоподавателите в някои маргинални места са бомбардирани с видеоклипове на техните локални претенденти на торите, защото партията е нараснала разноските с повече от 1200%.

Цифрите демонстрират, че £740 491 са били пръснати за реклами през първите девет седмици от това година, в съпоставяне със единствено £53 484 през същия интервал на предходната година. В някои маргинални места в този момент се харчат повече от £1000 на седмица, което значи, че гласоподавателите непрекъснато виждат реклами на торите, когато сърфират във Фейсбук.

Над £8000 са изхарчени сред началото на годината и март 8 на всяка от страниците на акцията на депутата от Суиндън Юг сър Робърт Бъкланд, депутата от Тонтън Ребека Поу и претендента на Камборн, Редрут и Хейл Конър Дониторн. Членове на Народното събрание, които са похарчили сходни суми, в това число Бен Еверит, който е изправен пред тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР