Коментарите по горещата тема за ликвидирането на крадеца рецидивист Жоро

...
Коментарите по горещата тема за ликвидирането на крадеца рецидивист Жоро
Коментари Харесай

Изповедта на д-р Димитров: Не пожелавам, на никой българин, тия изроди, които постоянно се подиграват с нас, да му причинят това. Не съм убиец!

Коментарите по горещата тематика за ликвидирането на крадеца рецидивист Жоро Плъха от доктор Иван Димитров в Пловдив не стихват. Дискусията е както поради съответния случай с съдбовен край по този начин и поради всеобщата конфигурация в обществото, че закоравелите нарушители не престават да правят золуми, вместо да са зад решетките, а който се престраши да им се опълчи със мощ го чака тежко наказване.

Потвърждение за това е и настоящата анкета на БЛИЦ, която пита:

Трябва ли докторът, който простреля крадеца Жоро Плъха, да лежи в пандиза

Ето по какъв начин се разпределят мненията на четирите разновидността за отговор на този въпрос все още
Да - 4.03%
Не - 46.91%
Трябва да бъде награден - 15.07%
За пандиза са ония, които са оставили Плъха да върлува на независимост - 33.09%

Анкетата на БЛИЦ е продължава да е дейна, а обяснението за безапелационната поддръжка на доктор Иван Димитров е в споделеното от него през вчерашния ден, директно след излизането му от ареста. Струва си да бъде прочетено още веднъж:

Истината ще излезе, аз не съм нарушител, аз съм доктор. Моля ви, оставете ме, в действителност не съм добре, хора. Това съобщи доктор Иван Димитров пред публицисти откакто беше пуснат от ареста.

Той даде обещание, че ще спомага на публицистите по този начин, както е съдействал на полицията – на 100%. „ Аз им благодаря и има защо “, добави той.

„ Хора, дано да взема въздух, доста ви се апелирам “, обърна се той към репортерите.

На хората, излезли на митинг в негова поддръжка, лекарят благодари сърдечно. „ За мен и за моето семейство. Наистина, не ви поисквам, на никой от вас, на никой българин, тия изроди, които непрекъснато се подиграват с нас – да бъде на някой породено такова нещо. Аз имам две дребни дъщери “, разплака се Димитров пред камерата.

„ Аз не се усещам нарушител. Над 6 пъти са ме крали. Съжалявам за това, което се случи. Аз не съм подобен човек. Моят живот не е това. Аз не съм палач. Аз не желая това да става и не съм желал това да става “, съобщи Димитров.

Той уточни, че Георги Джевизов-Плъха, който се е опитал да обере дома му, го е наръгал два пъти с нож. „ Вижте, раните са ми по краката “, сподели той пред публицистите.



" Слязох в гаража, тъй като видях, че е разрушен и желаех да ревизира какво ми е откраднато. Той посегна да ме удари, аз потеглих да тичам и той пръв хвърли ножа по мен... Какво да го видя, той щеше да ме убие. Той първи хвърли ножа по мен. Посегна да ме удари, аз потеглих да тичам обратно, той хвърли ножа ", описа Димитров за случилото се с Плъха.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР