Колежът вече е изключил завинаги заподозрените, докато другите двама ученици

...
Колежът вече е изключил завинаги заподозрените, докато другите двама ученици
Коментари Харесай

Двама студенти по селско стопанство, арестувани след „взривяване на овце с фойерверк“

Колежът към този момент е изключил вечно обвинените, до момента в който другите двама възпитаници са изтеглени от курса си „ с цел да се отбрани благосъстоянието на студентите и да се резервира честност на полицейското следствие “.

В изказване в обществените медии Plumpton College удостовери, че случаят не е обвързван с активността на колежа и е станал отвън кампуса.

Директорът Джеръми Керсуел сподели: „ Оставаме ужасени от този случай и натъжени от въздействието, което това оказа върху другите ни възпитаници, нашия личен състав и по-широката общественост.

„ Винаги сме разбирали и отразявали дълбочината на възприятията, провокирани от този случай, който по никакъв метод не съставлява нашите полезности и високите стандарти, които се стремим да реализираме всекидневно.

„ Нашите благодарности отиват на тези, които ни поддържаха в този сложен момент; ние, несъмнено, ще разсъждаваме и ще се учим от този опит и ще създадем всичко допустимо, с цел да продължим да образоваме нашите възпитаници в примерни практики за хуманн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР