Колегите и служителите на парламента се подиграха на почти 3000

...
Колегите и служителите на парламента се подиграха на почти 3000
Коментари Харесай

Служителите на лордовете и парламента се подиграха на 3000 торби с чипс със сирене и лук през годината

Колегите и чиновниците на Народното събрание се подиграха на съвсем 3000 торби с чипс със сирене и лук предходната година, което го трансформира в обичаната закуска на Камарата на лордовете.

Картофените закуски Walkers оглавиха листата със сладкарски продукти, продавани от комерсиалните обекти на дребно Lords, прехвърляйки 2580 торби. Той беше компактно следван от сорта Salt and Vinegar на Walkers, продаден 2332, със общоприетия Kit Kat с четири пръста на трето място, продаден 2298.

Миналата седмица този вестник разкри, че обичаното пиво на Peers е San Miguel Lager, с съвсем 15 000 халби от напитката, продадени в субсидираните кафенета и питейни заведения към имението предходната година. И лордовете демонстрираха, че са извънредно земни спрямо техните сътрудници от Камарата на общините.

Миналата година разкрихме, че най-популярните сладкарски продукти, продавани в кетъринг магазините на Commons, са кифлички със сметана и чай - депутати и членове на личния състав са правили повече от 50 поръчки на ки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР